måndag 30 april 2012

Selma spa

Där har vi tillbringat helgen. Vi tog helpension så det var bara att njuta. Underbart god mat. Vi firade även bröllopsdagen där med champagne och choklad. Tänk att det redan gått fem år.

Saltscrub behandling är verkligen att rekomendera. Spa relax var avkopplande. Det värsta var bara att man blev ännu tröttare. Jag kan också raportera att det går att shoppa i Sunne till Svens stora fasa.

Till Selma spa åker jag gärna igen.

onsdag 25 april 2012

Sunne

Då var väskan packad för färd mot Karlstad efter jobbet i morgon och sedan vidare mot Sunne och spa på fredag där vi firar vår 5 åriga bröllopsdag.

Idag var det dags för årets begivenhet. Åka tåg med Sven. Barnen var duktiga och uppskattade utflykten. De ritade teckningar som tack som jag tog med hem. Favoriten var "Ett hus som sparkar sig själv".

söndag 22 april 2012

Träning

Var och tränade idag. Skönt så här på söndagen. Innan jag åkte hemifrån ringde telefonen. Det var Harry. Jag svarade med mitt namn som jag brukar och fick till svar: "Det vet jag väll. Det var ju dig jag ringde till".

lördag 21 april 2012

Varför måste allt ändras? Fattar knappt hur jag ska blogga när startsidan gjorts om.

Har haft en helt underbar inskolning den här veckan. En 5 åring som älskar sin nya förskola. Fler såna inskolningar tack.

Min ena kollega har varit sjukskriven så jag har haft helvetet på jorden denna vecka med två mer eller mindre lata personer.

söndag 15 april 2012

Jill Johnsson

Då var näst sista julklappen förbrukad efter att vi var i konserthuset igår. Presenten var från Martina. Jill var lika bra som vanligt.

Släpade in Sven på en ny restaurang idag. En grekisk-persisk på Kungsgatan. Åt fetaost och olivspäckat lamm med kladdkaka till efterrätt. Ja Sven överlevde fast det var en ny restaurang.


torsdag 12 april 2012

Galaxen

Var på Galaxen idag som är en stadslantgård. Barnen fick se små lamm, kor, hästar, ankor, hönor och tuppar. Klappa hästen var roligast. Vi hade med en mamma också. Hon frågade om föräldrar fick följa med och det får de så klart. När vi kom tillbaka till förskolan fick vi beröm av henne. Vi var så snälla mot barnen och genom förde utflykten på ett bra sätt tyckte hon.

Sven kom och mötte mig på jobbet idag och blev välkomnad av tre tjejer i dörren som glatt ropade: Kom in, kom in. Sedan var han tvungen att titta på diverse saker innan vi kunde gå. Bland annat boken "Sven sticker" som vi lånade på biblioteket igår.

söndag 8 april 2012

Påskekrim

Två deckare har jag läst i påsk. Efter att ha läst vila i frid kommer jag aldrig att våga åka till Yassuragi Hasseludden i allafall. Tur att det är till Sunne vi ska på vår femåriga bröllopsdag.

Dessa böcker blev lästa förra månaden:
Må döden sova av Anna Jansson
Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark-Elfgren
Svikaren av Katarina Wennstam
Systrarnas val av Emilie Richards
I skydd av skuggorna av Helene Tursten
Blomsterspråket av Vanessa Diffenbaugh

Bäst var i skydd av skuggorna och blomsterspråket.