lördag 18 juli 2009

hemma igen

Nu är vi hemma från Malmö. Vilken trevlig stad som jag gärna åker tillbaka till flera gånger. Trevlig shoppingstad också. Det måste ha varit någon som tänker på alla män som inte tycker om shopping. det fanns bänkar utanför många av affärerna och små parker överallt där man kan lämna av sina motvilliga män och kunna titta i affärerna i lugn och ro.

Vi var och tittade på Turning Torso också och fikade precis vid vattnet. Malmö museer var också värda ett besök. Vi åkte till Lund över dagen. Det var ett helt företag på grund av alla spårarbeten. Vi kom dock både dit och tillbaka tillslut. Lund har en väldigt fin botanisk trådgård.

Hotellet var perfekt. God frukost och den mat som ingick då vi hade tre middagar var också väldigt god. Quality Hotel konserthuset är alltså att rekomendera.

Första kvällen åt vi på en italiens restaurang Casa Mia. Jag hittade en förrätt med vitlöksbröd och parmaskinka och det var bland det godaste jag ätit på länge. Parmaskinkan låg på brödet och det var en sallad till. Huvudrätten med scampi, champinjoner och gorgonzolasås till pasta var också väldigt god. Annars är Möllevångsttorget och restaurangerna där omkring också väldigt trevliga. God mat och stora portioner.

Sammanfattningsvis. Åk till Malmö. Det tänker jag göra flera gånger.

1 kommentar:

  1. Det låter som om ni haft det trevligt i Malmö. Vi ska nog åka dit nästa år så det var bra att få lite tips.

    SvaraRadera