tisdag 8 juni 2010

stora blodbadet

Det är vad det har varit på jobbet. På förmidagen då vi var ute snubblade en flicka och slog munnen i marken. Hon var rädd och i början var det inte så lätt att se var blodet kom ifrån. Det var bara ett litet jack i läppen tillslut. På eftermidagen var det dags igen. En av våra stora pojkar sprang och hoppade och jag sa till honom att han skulle vara försiktig. Inte då. Helt plötsligt låg han i en hög på golvet med blodig mun och en rejäl fläskläpp. Han bet sig på insidan av läppen. Tur för barnen att fröken är härdad från jobbet som undersköterska.Vågar man gå till jobbet imorgon?

Vi hade vår gårdsfest ikväll. Vädret var ju inte det bästa så vi var inne. Föräldrarna hade med en massa god mat och barnen sjöng. Det blev mycket lyckat.

Undrar vad jag gett mig in på. Jag ska ha en lärarstudent som misskött sin praktik förut och att komma till oss ska vara hennes sista chans. Hon ringde idag och sa att hon inte alls kan göraq praktik på heltid för hon har opererat sig. Ringde hon som har hand om lärarstudenterna och hon ska visst vara hos oss på heltid annars blir hon underkänd. Vi får väll se hur det går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar