lördag 12 september 2009

skönaste helgen på länge

Det känns bra att veta att vi har en ny kollega från måndag. Chefen kom förbi igår precis när vi skulle stänga och då hade hon haft möte med vår nya kollega. Hon tyckte det var synd att det var på den förskola hon varit minst hon fick ett vikariat, men var glad att slippa vara planeringsavlösare. Det kommer att kännas konstigt på måndag. Idiotiska kollegan som planeringsavlösare och hon har inte sagt något till oss om detta.

Inskolningen är nu klar. Han somnade i en gunga vid 11 tiden och vi lyfte över honom i en vagn. Han sov sedan i den ute i 1 timme och 20 minuter. Vädret var underbart igår så när han hade vaknat till satt han i mitt knä och åt pasta och sås mycket förnöjd. Han var sedan glad hela tiden tills mamma kom. Han börjar på riktigt på tisdag är ledig måndag för halvdagsplaneringen. Det kommer säkert att gå bra. Han är mycket gladare och vi har fått se några härliga leenden.

Har en kollega som nu blivit mormor för andra gången i tisdags. När första barnbarnen kom i juni sa hon att hon inte skulle bli en sån mormor som pratade om sina barn och visade kort på jobbet. Det höll dock inte så länge. Det är prat om barnbarnen nästan varje dag och en hel del kort har visats. Det var väll det vi visste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar